Kontakt oss

Kontaktskjema

 

Hvis du har spørsmål, vil bestille fotografering eller bestillingstime på produkter –  kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller ved å sende en e-post. 

Vi anbefaler å alltid sende forespørsel på fotografering i god tid før ønsket tidspunkt. I høysesonger fylles det fort opp. April-august 2024 er fullbooket-  men gjerne beskjed om dere vil stå på venteliste om det dukker opp ledige timer. Konfirmantfotografering bør bookes 2-4 år i forkant. Vi gjør vårt beste for å svare så snart som mulig.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Åpningstid i butikk: Torsdager 12:00 - 18:00
For bilde/rammebestilling, husk å avtale tidspunkt.
Tlf: + 47 483 60 639
Adresse til studio: Arne Garborgsveg 16, 2.etg, 4340 Bryne (Eikhigården)
E-post: post@leneoghelenefoto.no

Parkering: På parkeringsplass rett utenfor (vis-à vis Hotell Jæren – merket med skilt “Privat parkering”), eller på parkeringsplassen ved Eikhi og gå opp trappeoppgangen ved brua.

Feriestengt 2024:  9.mai (Kr.himmelfartsdag), 28.juni-5.aug (sommerferie) 7.okt-13.okt (høstferie), 20.des -2.januar (juleferie)

FAQ

Ofte stilte spørsmål

En vanlig fotografering tar fra 30-60 minutt. Skal en ha en liten familie/søskenfotografering i tillegg, tar dette ca 15 minutt

Vi anbefaler å ta en titt på bildene på hjemmesiden/facebook og instagramkontoen vår for å se hvilke bakgrunner som foretrekkes.  Har du en favoritt anbefaler vi flest bilde med den. Men vi kan gjerne ta flere bakgrunner under samme fotografering.

Vi har et lite utvalg med klær til utlån til de små, om det skulle være ønskelig

Ta gjerne med egne rekvisitter om det er ønskelig.

For å bestille fotografering, tar en kontakt via kontaktskjema her på hjemmesiden. Vi svarer deg på epost så snart vi har anledning (1-2 virkedager forutenom ferietider)

Bildegalleriet mottas 1-4 uker etter fotografering. I forbindelse med ferietider/høgsesong kan det ta noe lenger tid.

Vi har opphavsretten til alle bildene som vi fotograferer. Det vil si at all kopiering av bildeforstørrelser gjøres gjennom oss. Har du kjøpt ut rettighetene til digitale filer, kan du stå for bildeutskrift selv om ønskelig  (men da vi kan ikke garantere for resultatet). 

Har du rettighetene til bilder tatt hos andre fotografer, hjelper vi deg gjerne med forstørrelser og fine bildeprodukter.

Vi tar imot betaling med bankkort. Fotograferinger betales på fotograferingsdagen. Betaling for bildeprodukter/innramming blir gjort ved henting av ferdige produkter.

Avbestilling på fotografering må gjøres innen 1 dag før fotograferingsdagen, ellers påløper gebyr. Ved sykdom er det ingen problem å utsette timen.

 

Ønsker du å endre tid for fotografering av andre grunner, ta kontakt så gjør vi det vi kan for å tilpasse.

Vi tilbyr ikke bryllupsfotografering. Har du rettigheter til bryllupsbilder tatt av andre fotografer, hjelper vi gjerne med flotte produkter.

Vi tilbyr kun studiofotografering innendørs.

Vi anbefaler å alltid avtale tid for bestilling av forstørrelser/takkekort/rammer. Hovedsakelig har vi bestillingsdag på torsdag kl 12-18. Ta kontakt så finner vi ei ledig tid.