Personvern­erklæring

Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvern erklæringen gjelder for Lene & Helene Foto sine nettsteder.

Vi er behandlings ansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.leneoghelenefoto.no

Personopplysninger som behandles

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Firmanavn
  • Telefonnummer

 

Hvordan informasjon innhentes?

Lene & Helene Foto samler inn opplysninger gjennom kontaktskjema dere fyller ut på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Formålet med informasjonen som innhentes er å kunne kommunisere og å få  relevant informasjon for tjenesten.

Vi oppretter kundeprofiler i vårt system på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Publisering av bilder

Bilder fra fotografering publiseres kun på nettsiden vår/sosiale medier/som utstilling i studio dersom vi har fått samtykke av dere til dette i forkant/etterkant av fotograferingen. 

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som innhentet gjennom skjema på www.leneoghelenefoto.no lagres på våre servere og hos vår programvareleverandør: workflow.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@leneoghelenefoto.no

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Lene & Helene Foto kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Lene & Helene Foto.

 

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev, bruk av kontaktskjema eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Lene&Helene Foto ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.